Om meg

bOlsenmedia kan hjelpe deg med synlighet i sosiale medier, innhold til sosiale medier og gale markedsføringsstunt.


Formålet mitt er å ta småoppdrag for bedrifter som ikke har ressurser eller kapasitet til å gjennomføre dette selv. På sikt ønsker jeg å bli en etablert konsulent, eller få et stillingstilbud jeg bare ikke kan takke nei til!


Benedicte, 26 år:
– Bachelor i kommunikasjon og medier.
– 2 års arbeidserfaring med merkevarebygging, sosiale medier, e-handel, eventer ++.
– Smilende og sprudlende jente, 158 cm over bakken, men kompenserer høyden med å snakke høyest!

Kontakt:
– benedictewolsen@gmail.com
– 99430480


Litt mer om meg:

Etter videregående var jeg fast bestemt på at jeg skulle jobbe. Jeg jobbet på hotell, i barnehage og i dagligvarebutikk i 3 år, før jeg fant ut at jeg ønsket mer utfordringer.

Jeg valgte å studere medier og kommunikasjon og fant fort ut at dette var det rette for meg. Graden min har bestått av to år på Mediehøgskolen Gimlekollen, ett semester på Universitetet i Agder og ett semester på California State University Monterey Bay.

Allerede fra første studieår (2013) startet jeg å jobbe gratis med sosiale medier for en nettbutikk. Og det viste seg at å engasjere seg under studietiden ga mersmak på å jobbe med digital kommunikasjon. Sommeren 2015 ble «mitt år» da jeg først fikk rollen som Snapansvarlig for LosUng under Palmesus. Deretter fikk jeg et spennende oppdrag av Scantrade/UmbroNorge – å være sosiale medier-ansvarlig på Norway Cup, og til slutt ble jeg snapchat-ansvarlig for UiA sin nyopprettede snapchatkonto. Og fra der visste jeg at Snapchat skulle bli en av de mest sentrale kanalene i min portfolio. I allefall for nå.

Jeg fullførte studiene med et semester i USA og da jeg kom hjem, gled jeg rett inn i et engasjement for Scantrade/UmbroNorge. Jeg fikk frie tøyler i denne rollen, og jeg var den som utviklet uttrykket til de sosiale medie-plattformene til UmbroNorge.

To år senere står jeg med 100% fast stilling i Scantrade som digital selger, og er veldig stolt av at jeg har bygd opp min egen stilling. Det er ikke bare sosiale medier jeg jobber med i Scantrade. Jeg er blant annet med på fotoshooter, eventer, og i tillegg er jeg programleder og ideskaper av UmbroNorges julekalender. Jeg administrerer nettbutikk (UmbroNorge.no) og jeg skriver blogg. Jeg utvikler markedsplaner, rapporterer måltall til leder og skaper nye markedsaktiviteter som ikke er blitt gjort tidligere.
– Ja også kalles jeg jo UmbroDama av tusenvis av følgere da. 

Jeg er en ressurs for markedsavdelinger som trenger en piff og boost i sine digitale kanaler. Jeg jobber godt selvstendig, men trives enda bedre å jobbe sammen i team. Jeg er strukturert og er vant til å ha mange baller i lufta samtidig.